logo-rosun-def1-1-.1920x1920
animalnutrition_blokhome_Rosun-4

Animal nutrition

Verbetering van de prestaties voor dieren.

Meer Lezen
humannutrition_blokhome_Rosun-2

Human nutrition

Verbetering van de prestaties voor de mens.

Meer Lezen
custommadeservices2_blokhome_Rosun-2

Custom made services

Rosun biedt als producent en leverancier verschillende standaard ingrediënten.

Meer Lezen

Over Rosun

Rosun biedt als producent en leverancier van kwalitatieve micro-ingrediënten leverzekerheid voor gezonde voeding, cosmetische en farmaceutische producten. Rosun is een jong en dynamisch bedrijf met een internationaal werkveld. Samenwerking geschiedt op basis van vertrouwen en het opbouwen van een langdurige relatie staat bij ons centraal. Rosun zet zich in voor uw succes met betrouwbare producten in de hedendaagse complexe markt.

De toewijding van Rosun gaat echter verder. Wij helpen u om aan de vraag naar gezonder, veiliger voedsel te voldoen en prestaties van dieren te verbeteren door maatwerk en totaaloplossingen te bieden. Positiviteit, eerlijkheid en betrouwbaarheid zijn onze speerpunten. Daar aan ten grondslag ligt uiteraard de kennis en ervaring om een constante kwaliteit van onze producten te kunnen garanderen.

image-067.480x0

Going abroad

In 2014 hebben we ook een kantoor geopend in China. Hierdoor kunnen we de chinese markt bewerken, zodat we adequaat producten kunnen inkopen en controleren op kwaliteit, op het juiste moment.

Meer lezen

The Evolution of Human Nutrition